Óscar Sierra Gaona (PSC)

Alcalde, manté les competències en matèria d'Ocupació i Promoció Econòmica, Informació i Atenció a la ciutadania i Comunicació i Relacions Institucionals

Participa en els següents Ens i Òrgans col·legiats:
Consell Escolar Municipal (President)
Govern Territorial de Salut (GTS) Baix Vallès
Associació de Municipis Eix Riera de Caldes (President)
Mancomunitat del GALCERAN
Pacte Industrial de la regió Metropolitana de Barcelona
Societat Municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni, S.L.U.

Contacte
Adreça electrònica: sierrago@llagosta.cat

Xarxes socials
Twitter: @Ossiega
Facebook: www.facebook.com/OscarSierraGaona

Biografia

Va néixer el 29 de desembre de 1983. Va estudiar l’EGB a l’escola Les Planes i l'ESO i el Batxillerat a l'IES Marina. En acabar l'institut va estudiar la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública a la UAB on també va estudiar un Màster en Gestió Política. Va combinar els estudis amb diferents feines com la de socorrista a la piscina Municipal de Parets i la de monitor a l’escola d’educació especial Can Vila. Més tard, va treballar com auxiliar en educació a la Fundació Catalonia, centre per a persones amb discapacitat.

En acabar els estudis, va fer pràctiques a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i va treballar un temps a l’Ajuntament de Granollers. Més tard va tornar a treballar en el món de la discapacitat. En aquesta ocasió, en un centre per a persones amb discapacitat gestionat per la Fundació Sanitària de Mollet. Per aquest motiu va decidir actualitzar els seus coneixements per poder donar un millor servei a les persones que cuidava i va estudiar Auxiliar d’Infermeria al IES Gallecs.

Militant socialista des de que tenia 16 anys. Actualment és el Secretari de Comunicació de la agrupació de la Llagosta i membre del Consell de Federació. S'estrena en un càrrec públic el 13 de juny de 2015 quan és nomenat alcalde de la Llagosta.

Retribucions
L'alcade té dedicació exclusiva amb un sou brut anual de 46.277 €

Declaració de bens i activitats dels càrrecs electes

Darrera actualització: 14.02.2019 | 10:58