Óscar Sierra Gaona (PSC)

Alcalde

Representant de l'Ajuntament al Consorci Besòs-Tordera, al Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i a l'Associació de Municipis Eix de la Riera de Caldes.
Conseller delegat de la Societat Municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni, SLU.

Contacte
Adreça electrònica: sierrago@llagosta.cat

Xarxes socials
Twitter
Facebook
Instagram

Biografia

Va néixer el 29 de desembre de 1983. Va estudiar l’EGB a l’Escola Les Planes i l'ESO i el Batxillerat a l'INS Marina. En acabar l'institut, va estudiar la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública a la UAB, on també va estudiar un màster en Gestió Política. Va combinar els estudis amb diferents feines, com la de socorrista a la Piscina Municipal de Parets i la de monitor a l’Escola d’Educació Especial Can Vila. Més tard, va treballar com a auxiliar en educació a la Fundació Catalonia, centre per a persones amb discapacitat.

En acabar els estudis, va fer pràctiques a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental i va treballar un temps a l’Ajuntament de Granollers. Més tard, va tornar a treballar en el món de la diversitat funcional; en aquesta ocasió, en un centre per a persones amb discapacitat gestionat per la Fundació Sanitària de Mollet. Per aquest motiu, va decidir actualitzar els seus coneixements per poder donar un millor servei a les persones que cuidava i va estudiar Auxiliar d’Infermeria a l'IES Gallecs.

Militant socialista des que tenia 16 anys. Actualment, és el primer secretari de l'Agrupació de la Llagosta i membre de la Comissió executiva i del Consell de Federació. S'estrena en un càrrec públic el 13 de juny de 2015, quan és nomenat alcalde de la Llagosta. Torna a ser escollit el 2019 i, per tercera vegada, al ple celebrat el 17 de juny de 2023.

Retribució:
Dedicació exclusiva. A partir de juliol de 2023 té assignat un sou brut anual de 58.079 euros.

  • Mandat 2023-2027

Declaració d'activitats
Inici

Declaració de béns
Inici

  • Mandat 2019-2023

Declaració d'activitats
Inici

Cessament

Declaració de béns
Inici
Cessament

 

Adhesió al Codi de conducta i bon govern

Darrera actualització: 19.07.2023 | 11:30