Hemeroteca

 

 

  Curs educació viària

  28 de de febrer de 2007
  Un total de 155 alumnes de 5è de Primària participen aquest any en el Curs d'educació viària que organitza la Policia Local de la Llagosta. L'activitat ha començat aquesta setmana i es desenvoluparà fins a finals del mes de març.

  nou cotxe policia

  28 de de febrer de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta ha presentat aquest matí el nou cotxe de la Policia Local. Es tracta d'un vehicle de la marca Dodge Caliber de cinc portes i diesel amb 140 cavalls.

  ajut sahara

  5 de de març de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta aportarà 1.200 euros per a la caravana d'ajut humanitari per als campaments de refugiats sahrauís de Tinduf, a Algèria. Aquests diners serviran per pagar una part del transport d'aliments a la zona.

  primera pedra escola bressol

  7 de de març de 2007
  La col.locació de la primera pedra de l'escola bressol municipal de la Llagosta tindrà lloc el 22 de març a les 9.30 hores. El conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, i l'alcalde de la Llagosta, Antonio Rísquez, presidiran l'acte.

  recollida piles 200

  8 de de març de 2007
  L'any passat es van recollir 1.170 quilos de piles a La Llagosta, segons les dades que ha facilitat l'empresa Eco-Pil a l'Ajuntament de la nostra localitat. Al 2005, any en què es va implantar a la Llagosta el sistema de recollida selectiva de piles, se'n van recollir 2.200 quilos, uns resultats que l'Agència Catalana de Residus va qualificar com a excepcionals.

  ple dia dona

  9 de de març de 2007
  El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta ha aprovat per assentiment adherir-se al manifest elaborat per la Diputació de Barcelona i la Federació de Municipis de Catalunya amb motiu del dia Internacional de la Dona. Aquest va ser el punt més important de la sessió plenària, de caràcter extraordinari, que es va celebrar ahir al vespre.

  Educació preveu ampliar el CEIP Sagrada Família

  13 de de març de 2007
  La Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya té previst encarregar aquest any la redacció del projecte d'ampliació del CEIP Sagrada Família de la Llagosta. L'objectiu és que aquesta escola passi a tenir dues línies.

  La Biblioteca tindrà un servei d'audiovisuals

  16 de de març de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta posarà en marxa properament un servei d'audiovisuals a la Biblioteca Municipal. El Consistori invertirà uns 15.000 euros en dotar al centre de la infraestructura necessària i d'un fons de música i video per completar l'oferta cultural de la Biblioteca.

  La Llagosta celebra el Dia de l'Arbre

  16 de de març de 2007
  L'Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí un acte al Centre Cultural per celebrar el Dia de l'Arbre. Durant l'activitat, que ha comptat amb la col·laboració de l'associació local Animalets i de l'Agrupación cultural galega Alborada de la Llagosta, el Consistori ha donat a la Xunta de Galícia 200 arbres per repoblar una part dels boscos gallecs que van patir incendis l'estiu passat.

  Èxit de participació a les Festes de Sant Josep 2007

  20 de de març de 2007
  Els actes de celebració de les Festes de Sant Josep, patró de la Llagosta, han comptat durant tot el cap de setmana amb un bon nombre de públic. La Trobada Gegantera celebrada diumenge i les representacions de l'espectacle dels Lunnis, també diumenge, han estat dels actes que més gent han aplegat.
Darrera actualització: 9.10.2017 | 13:29

Opcions

Darrera actualització: 9.10.2017 | 13:29