La Llagosta es declara municipi amb tolerància zero respecte al maltractament a les dones

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament va aprovar ahir, durant la celebració del ple ordinari de novembre, sumar-se a la campanya Municipis contra el maltractament i declarar la Llagosta com a municipi amb tolerància zero respecte al maltractament a les dones. L’acord es va prendre per unanimitat. La regidora d’Igualtat, Melània Beltrán, va explicar que l’adhesió a aquesta campanya, que impulsa Atresmedia, servirà per tal que l’Ajuntament “adquireixi més compromisos” en la lluita contra els maltractaments a les dones.

Durant la sessió, també es va aprovar, amb el suport de tots els grups, el Manifest institucional del 25 de novembre, Dia internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes.

A més, es va decidir que els regidors Fran Ruiz i Melània Beltrán siguin els representants de l’Ajuntament de la Llagosta als consells escolars dels centres educatius del municipi.

Un altre dels punts de l’ordre del dia del ple va ser l’aprovació del contingut i la signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament per a la prestació del servei d’assessorament i orientació sociolaboral juvenil en el municipi.

Finalment, també es va aprovar la modificació de l’encomanda de gestió de l’Ajuntament en favor de la Diputació per a l’assumpció de funcions d’assistència en la gestió econòmica local.

Podeu veure el ple per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/ufQA8otTT1s

Darrera actualització: 26.11.2021 | 11:32