Reoberts els espais interiors del CEM El Turó

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 11:00

Avui han estat reoberts els espais interiors del Complex Esportiu Municipal El Turó que estaven tancats des del 7 de gener, després que la Generalitat hagi flexibilitzat les mesures restrictives en l’esport per la pandèmia de la Covid-19. Les activitats dirigides se segueixen fent a l’espai de Piscina Exterior amb un aforament de fins a 17 persones amb tres grups diferenciats. Si la climatologia no acompanya, de forma puntual, es reubicaran les activitats programades a la Pista Poliesportiva.

Pel que fa a les activitats virtuals, d’acord amb les limitacions per a la realització d’activitats grupals a les zones interiors, s’activa aquest servei amb una proposta horària àmplia que inclou tota classe d’activitats. Es durà a terme a la planta 2, a la Sala d’Activitats Dirigides, amb un aforament màxim de sis persones.

Servei Sala Fitness. Es recupera l’espai a la Planta 2 del centre i s’amplia annexant la sala contigua (Sala de Ciclo Indoor) on s’ha ubicat la zona de pes lliure, fet que permet ampliar l’aforament de 14 a 22 persones tot respectant el 30% d’aforament.

Servei d’Aigües. Se segueix prestant el mateix servei que fins ara, recuperant l’horari que es va implantar el 23 de novembre.
Hi ha una Zona d’Estirament en la qual es pot completar l’entrenament aquàtic.

Tot i el relaxament de les mesures, només podran fer ús dels vestidors aquelles persones que disposin de reserva per a la Zona d’Aigües. S’ha de continuar extremant les precaucions, garantint la higiene de mans i fent ús de la mascareta a tots els espais interiors a excepció del medi aquàtic.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 11:31