Els plens i les juntes de govern seran telemàtics durant l’estat d’alarma

Divendres, 27 de març de 2020 a les 09:00

El Ple va acordar ahir que les sessions dels òrgans representatius i de govern de l’Ajuntament de la Llagosta se celebrin de manera telemàtica durant l’estat d’alarma pel coronavirus. La decisió es va prendre per unanimitat durant un ple extraordinari i urgent que es va fer per videoconferència. És la primera vegada que a la Llagosta s’ha celebrat una sessió plenària d’aquesta forma. Al ple va participar el regidor socialista Antonio García, que des de fa uns mesos treballa a França.

Durant la sessió, es va donar compte de tots els decrets d’Alcaldia que s’han dictat expressament en relació amb la crisi sanitària del Covid-19.

Abans de donar per acabat el ple, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va agrair la feina de tots els regidors per combatre junts el coronavirus. Sierra va enviar el seu condol als familiars de les persones que han mort a la Llagosta pel coronavirus. “No esteu sols”, va dir l’alcalde.

“Vull agrair també la feina feta pels treballadors de l’Ajuntament, sobretot pels que estan en primera línia; el poble de la Llagosta pot sentir-se orgullós d’ells”, va assegurar l’alcalde. Óscar Sierra també va destacar la feina dels voluntaris de la Llagosta i del personal sanitari.

L’alcalde va enviar un missatge d’esperança a la ciutadania de la Llagosta. “Cada dia ho esteu fent millor, cuideu-vos molt i rebeu una forta abraçada dels regidors i regidores”, va afegir Sierra.

Podeu veure el ple d’ahir per Youtube en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=HDMXVopZuHQ

Darrera actualització: 27.03.2020 | 09:54