El CEM El Turó mantindrà la piscina interior oberta i habilitarà un espai a l’aire lliure per celebrar activitats

Dimarts, 5 de gener de 2021 a les 00:00

El CEM El Turó s'adaptarà a les noves mesures decretades per la Generalitat de Catalunya, que entre altres mesures, limita l'activitat de gimnasos i centres esportius entre el 7 i el 17 de gener, com a mínim. En aquest sentit, el complex esportiu municipal mantindrà l'obertura de la piscina interior i celebrarà, a partir del dilluns 11 de gener, activitats a l'aire lliure en grups reduïts.

“El Turó no pot parar i no ha de parar, perquè com ja us hem dit en moltes ocasions, creiem que tenim la responsabilitat de permetre que els nostres abonats facin esport”, informa en un comunicat el CEM El Turó, que mantindrà amb la piscina interior oberta, per a la pràctica individual com fins ara s’hi feia.

Pel que fa a les activitats a l’aire lliure, començaran a partir del dilluns per l’alerta per l’onada de fred durant aquests dies. El complex municipal habilitarà la zona de la piscina exterior per practicar diverses disciplines amb cycling, entrenament funcional de fitness i activitats dirigides. “Aprofitarem l’ocasió per plantejar noves classes, dinàmiques i que també ens permetran sortir de la rutina”, comunica la nota, que remarca que s’està treballant en els horaris i les activitats i pròximament es podran consultar mitjançant l’aplicació mòbil del CEM El Turó.

A més, el complex adverteix que “durant aquests dies es realitzarà un descompte en les quotes, en funció de l’impacte en el servei”.

Darrera actualització: 05.01.2021 | 19:10