Notícies

Podeu veure més notícies de la Llagosta a:
www.lallagostainforma.cat

 • Una imatge de la Trobada de l'any passat. La dotzena Trobada gegantera de la Llagosta posarà diumenge el punt final a les Festes de Sant Josep 24/03/2023

  La celebració de la dotzena Trobada gegantera de la Llagosta posarà diumenge el punt final a la programació d’actes de les Festes de Sant Josep. L’activitat comptarà amb la participació de les colles de Benicarló, Calella, Ca n’Oriol (Rubí), Manlleu, Mollet del Vallès, Montmeló, Pallejà, Sant Llorenç Savall, Santa Eulàlia de Ronçana, Sant Antoni de Vilamajor i la Llagosta.

 • S'obre el termini per accedir als ajuts per lloguer per a joves de la Generalitat 24/03/2023

  Ja es pot sol·licitar la subvenció per a lloguer jove per a persones d’entre 18 i 35 anys que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El tràmit es pot realitzar fins al 5 d’abril de juny. L’ajutté com a finalitat facilitar la utilització d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús a les persones joves amb mitjans econòmics escassos.

 • Carrer de l'Estació. Enllestida la renovació de l'asfalt dels carrers 23/03/2023

  Ja s’ha enllestit la renovació de l’asfalt dels carrers de la Llagosta. L’empresa encarregada d’aquesta actuació ha estat Asfaltos Barcino i el projecte, finançat en part per la Diputació de Barcelona, ha estat de 488.535,20 euros.

 • Una imatge de la Festa Major de l'any passat. La Comissió de la Festa Major es reunirà el 29 de març 23/03/2023

  La Comissió de la Festa Major de la Llagosta de 2023 es reunirà per primera vegada el proper dimecres, dia 29 de març. La reunió, oberta a la participació de tota la ciutadania, començarà a les 18.30 hores al Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta. Aquesta primera trobada serà tant de la Comissió de Cultura com de la Comissió de Joventut. La Festa Major se celebrarà entre els dies 8 i 11 de setembre.

 • Un dels moments de l'acte Xerrada de l'alcalde amb els usuaris del Casal d'Avis 22/03/2023

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha recuperat la xerrada amb els usuaris del Casal d’Avis, que s’havia interromput per la pandèmia de la Covid-19. La trobada s’ha celebrat avui dimecres a la sala polivalent del Casal d’Avis i l’alcalde ha estat acompanyat per la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

 • Infoparticipa 2022. L’Ajuntament de la Llagosta rep el Segell Infoparticipa de 2022 21/03/2023

  L’Ajuntament de la Llagosta va rebre ahir el Segell Infoparticipa 2022 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va recollir el diploma a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB. A l’acte, també va assistir el regidor de Participació Ciutadana i Transparència, Marc Ruiz.

 • La Nit de les Dones La festa de la Nit de les Dones, darrera activitat del Dia Internacional de les Dones 21/03/2023

  El Centre Cultural va acollir una nova edició de la Nit de les Dones. La festa, que es va celebrar dissabte, va aplegar unes 160 dones. L’acte tanca la programació del Dia Internacional de les Dones.

 • Nit de les Dones Arriba la celebració de la Nit de les Dones de la nostra localitat 17/03/2023

  Més de 160 dones participaran aquest dissabte a la celebració de la Nit de les Dones. L’acte, organitzat per l’Ajuntament, es desenvoluparà al Centre Cultural a partir de les 20.30 h.

 • Tertúlia al Col.legi Balmes Tertúlia de l’alcalde amb alumnat del Col·legi Balmes 17/03/2023

  L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha anat aquest matí al Col·legi Balmes, on ha participat en un col·loqui amb l’alumnat de quart d’ESO. Els estudiants han plantejat a Sierra diferents preguntes relacionades amb l’ús de les instal·lacions esportives, les festes per a joves organitzades per l’Ajuntament, la millora de les màquines del gimnàs del CEM El Turó, la masia de Can Baqué, el Parc d’aigua i el reasfaltat dels carrers de la Llagosta. També han fet preguntes sobre la neteja del municipi i sobre si es farà algun curs de fotografia, entre d’altres.

 • Un dels moments de l'activitat. Les Festes de Sant Josep s'enceten amb el concert de l'Escola Municipal de Música 16/03/2023

  El concert de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música ha fet el tret de sortida del programa d’activitats de les Festes de Sant Josep. La sessió musical de l’escola s’ha celebrat avui dijous a la tarda al Centre Cultural, que ha omplert la seva graderia.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44
Darrera actualització: 22.06.2020 | 20:44