El nou Servei de voluntariat ja està funcionant

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 13:00

Ja està en marxa el Servei de voluntariat creat per l’Ajuntament de la Llagosta per ajudar les persones més necessitades de la nostra localitat davant de l’estat d’alarma decretat pel COVID-19. El poden sol·licitar totes aquelles persones residents a la Llagosta que formin part del col·lectiu més vulnerable davant del COVID-19: persones majors de 65 anys, persones amb malalties cardiovasculars, persones amb malalties respiratòries cròniques, persones amb diabetis, persones amb hipertensió, persones amb problemes d’immunitat congènites o adquirides, persones amb més d’una malaltia i dones embarassades.

Els voluntaris faran les següents tasques:
– Realització de compres per al col·lectiu més vulnerable. Aquesta tasca inclou la realització de la compra de subministraments bàsics (medicaments, aliments, productes d’higiene personal i de neteja…) a les persones més vulnerables.

– Donar suport per garantir la cura de les mascotes domèstiques. Aquesta tasca inclou portar a passejar el gos en cas de ser necessari per impossibilitat del propietari/a.

– Baixar les bosses d’escombraries.

Les persones que necessitin el servei de voluntariat han de trucar al telèfon 682 171 946 en horari de 10 a 18 h. Els serveis es faran quan hi hagi una persona voluntària disponible. No s’atenen urgències.

Tothom que vulgui fer de voluntari s’ha d’inscriure en el següent enllaç: https://www.llagosta.cat/inscripcio-voluntariat/

Darrera actualització: 25.03.2020 | 13:30