Inscripció voluntariat

Voluntariat COVID 19

L'Ajuntament ha activat una borsa de persones voluntàries per ajudar, en aquesta situació de confinament pel COVID 19, a les persones més vulnerables del municipi. Si tens entre 18 i 60 anys i no tens cap malaltia crònica ni respiratòria prèvia i vols col·laborar, emplena aquest formulari.

Hores d'ara, hi ha persones voluntàries suficients per atendre aquest servei. En tot cas, pots donar-nos les teves dades per posar-nos contacte amb tu si calgués més ajuda. Moltes gràcies

Avís legal

Protecció de dades 

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura a l'apartat Protecció de dades.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

 
Darrera actualització: 25.03.2020 | 12:34
Darrera actualització: 25.03.2020 | 12:34