Dilluns s'obre el període de preinscipció telemàtica a l'Escola Bressol Municipal Cucutras

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00

Dilluns començarà el termini de preinscripció de l'Escola Bressol Municipal Cucutras. Aquest any, el tràmit es podrà de fer del 18 al 29 de maig de manera telemàtica a través d'aquest web i del 26 al 29 de maig de forma presencial amb cita prèvia.

A causa de la crisi sanitària, l'Ajuntament ha optat per facilitar a les families la possibilitat de fer en línia tot el procés de preinscripció i matriculació per al proper curs de la guarderia municipal. Tot i això, també s'ha establert un període per poder fer la tramitació de forma presencial, amb cita prèvia i garantint totes les mesures de seguretat.

L'Escola Bressol Cucutras tornarà a oferir 61 places, set per a nadons de 0 a 1 any; 28 per a nandons d'1 a 2 anys; i 19 per a infants de 2 a 3 anys. A totes les franges d'edat es reserven un total de set de places per a infants amb necessitats educatives especials.. Les tarífes pels serveis que es presten a la guarderia (acollida i menjador) i la quota mensual, queden novament congelats.

Tota la informació sobre el curs vinent i el calendari per poder fer el tràmit es troba a l'apartat Escola Bressol d'aquest web.

Darrera actualització: 15.05.2020 | 14:27