L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes organitza nous cursos

Dimecres, 19 de setembre de 2018 a les 00:00

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, organitzarà durant el mes d’octubre diversos cursos adreçat a empreses. 

El Complex Granja Soldevila de Santa Perpètua acollirà tres cursos: Digitalització i manteniment industrial amb realitat augmentada, adreçat a gerents, responsables de manteniment, responsables de producció, responsables de recursos humans i altres tècnics i professionals interessats a millorar la producció industrial i el manteniment; Aprèn a dissenyar en solidworks, per a empreses i professionals enfocats al sector del disseny i fabricació de productes que vulguin obtenir coneixements de creació i producció de peces; i Show Room – Tecnologies digitals aplicades a l’empresa. Realitat virtual i realitat augmentada, per a empreses industrials, gerents directius i els diferents responsables d’oficina tècnica, de desenvolupament, de manteniment i/o qualsevol professional de l’empresa interessat a tenir una aproximació a les tecnologies digitals.

Aquests cursos són gratuïts. Per a més informació, s’ha de contactar amb Montse Laguarta al telèfon 93 544 61 63.

D’altra banda, l’AMERC també portarà a terme durant el darrer trimestre d’aquest any a Can Gavarra, a Polinyà, altres cursos que es poden consultar en el següent enllaç Formació a Can Gavarra 4T 2018. Les persones interessades poden obtenir més informació trucant al 93 728 11 10.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 11:33