El serveis d'atenció a les dones que es presten a Can Pelegrí modifiquen el dia d'atenció

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 00:00

A partir d’aquest mes de juny, el Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) canvia el seu horari. A partir d’ara els serveis de l’Espai d’Igualtat, situat a la segona planta de Can Pelegrí, passen a oferir-se els dimecres i no els dimarts com fins ara.

Al CIRD funciona un primer servei d’acollida, on es vol oferir un espai íntim i segur per expressar les demandes i preocupacions amb tranquil·litat i es presta suport, acompanyament i orientació i es fa una derivació als serveis especialitzats que siguin necessaris. Aquest servei es presta els dimecres, de 9.30 a 14.30 h i de 16 a 19 h.

Pel que fa al servei d’atenció psicològica, que funciona en el mateix horari, està adreçat a dones, i els seus fills i filles si s’escau, que han patit o pateixen alguna situació de violència masclista o qualsevol altre tipus de discriminació per raó de gènere.

L’Espai d’Igualtat esdevé també un Servei d’Atenció Integral (SAI) per donar informació i assessorament a les persones del el col·lectiu LGBTIQ+. Atenció a persones que han patit o pateixen discriminació i/o abusos per raó de la seva orientació i/o condició sexual. El servei també atén els dimecres en el mateix horari.

Al CIRD també hi ha un servei d’orientació jurídica, que atén a dones que han patit o pateixen alguna situació de violència masclista o qualsevol altre tipus de discriminació per raó de gènere. En aquest cas, l’orientadora jurídica rep visites els dimecres, de forma quinzenal, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

Per rebre atenció a qualsevol d’aquests serveis, cal demanar cita prèvia al 93 545 15 40 o a la recepció de Can Pelegrí.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 12:38