La Llagosta s'omple de disfresses amb el Carnaval 2020

Diumenge, 23 de febrer de 2020 a les 00:00

Narnia, en comparses grans; Verne, en comparses petites; i Con altura, en individuals, han guanyat el Concurs de disfresses del Carnaval 2020 de la Llagosta. L’Ajuntament va celebrar dissabte el Carnestoltes, que va omplir els carrers de la nostra localitat i la pista poliesportiva del CEM El Turó.

La plaça d’Antoni Baqué va ser el punt de concentració de disfresses del Carnaval llagostenc a partir de les cinc de la tarda i, mitja hora despré,s la rua va començar a circular pels carrers de la nostra localitat. Enguany, van participar deu comparses grans i dinou de petites, mentre que, en l’apartat individual, van ser 19 disfresses. Tot això va omplir de música, ball i color la nostra localitat. La rua va passar pel passeig de l’Onze de Setembre, l’avinguda del Primer de Maig i del Turó, principalment, per travessar tota la Llagosta fins arribar al CEM El Turó. Posteriorment, van tenir lloc el ball de Carnaval i el lliurament de premis.

Els tres primers classificats de les comparses grans van ser Narnia, primer; Trempats petits pirates, segon; i La diligencia, tercer. En comparses petites, Verne, primer; Arañas, segon; i Trabajos viejunos, tercer. En individuals, Con altura, primer; Los reyes del caramelo, segon; i Los recortables, tercer.

En total, s’han lliurat 20 premis -cinc en comparses grans, cinc en petites i deu en individuals- amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i empreses i l’aportació de l’Ajuntament de la Llagosta.

 

Darrera actualització: 24.02.2020 | 12:22

Imatges