Inscripció Xarxa Xaloc

Durant aquesta situació d’alarma sanitària pel coronavirus, aquelles persones del municipi que vulguin inscriure's* a la borsa de treball de la Xarxa Xaloc o que ja estiguin inscrites i han fer alguna modificació de dades de forma puntual poden fer-ho a través d'aquesta pàgina.

Un cop rebuda la documentació, introduirem les seves dades a la Xarxa Xaloc. En el cas faltar alguna dada o de tenir algun dubte, ens posarem en contacte amb vostè .

Per accedir per primera vegada a les ofertes de treball, primerament, haurà de signar el full de protecció de dades que l’enviarem via correu electrònic (requisit obligatori per les noves inscripcions). El document original signat s’ha de guardar a casa fins que es pugui fer una entrevista presencial.

Quan tot estigui activat, ja podrà accedir a les ofertes de feina publicades a la Xarxa Xaloc: https://xaloc.diba.cat

* Per a noves inscripcions cal estar empadronat o empadronada la Llagosta o no estar inscrit o inscrita en cap servei de la Xarxa Xaloc.

Formulari d'inscripció Xarxa Xaloc

Avís legal

Protecció de dades 

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura a l'apartat Protecció de dades.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.