Benvinguda

CAT. Acabes d’arribar al municipi i necessiteu informació? L’Ajuntament de la Llagosta us convida a les sessions de benvinguda. En aquestes sessions, d'una hora, es donen a conèixer els principals serveis i recursos del nostre municipi. Hi ha progamades dues noves sessions, el 13 de maig, a les 12.30 h, i el 15 de maig, a les 17 h.

ESP. ¿Acabas de llegar al municipio y necesita información? El Ayuntamiento de la Llagosta le invita a las sesiones de bienvenida. En estas sesiones, de una hora, se dan a conocer los principales servicios y recursos de nuestro Municipio. Hay progamadas dos nuevas sesiones, el 13 de mayo, a las 12:30 h, y el 15 de mayo, a las 17 h.

FR. Vous venez d'arriver dans la commune et avez besoin d'informations ? La mairie de La Llagosta vous invite aux séances d'accueil. Au cours de ces séances d'une heure, les principaux services et ressources de notre municipalité sont présentés. Deux nouvelles séances sont programmées, le 13 mai, à 12h30, et le 15 mai, à 17h.

ENG. Have you just arrived in the municipality and need information? La Llagosta Town Council invites you to the welcome sessions. In these one-hour sessions, the main services and resources of our municipality are made known. Two new sessions are scheduled, on May 13, at 12:30 p.m., and on May 15, at 5 p.m.

Tanca Formulari

Inscripció a la sessió de benvinguda

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Protecció de dades

Per tal de realitzar la petició, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT”.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

Responsable: 

Ajuntament de la Llagosta
Adreça: Pl. d'Antoni Baqué, 1, 08120 La Llagosta
Telèfon: 93 560 39 11
Correu electrònic: llagosta@llagosta.cat

Finalitat:

Gestió de l’enviament dels formulari.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada.

Destinataris:

Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.

Exercici de drets:

Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica.

Més Informació:

Podeu trobar més informació a l'apartat de protecció de dades


Darrera actualització: 06.05.2024 | 08:34
Darrera actualització: 06.05.2024 | 08:34