Recollida de voluminosos i trastos vells

Servei gratuït de recollida a domicili de residus voluminosos

Quan es fa la recollida?
Els dies per la recollida son dilluns i divendres al matí. Cal dipositar els residus la nit anterior.

On dipositar els residus?
Els residus s'han de dipositar a la vorera la nit anterior de forma visible sense obstaculitzar el pas dels vianants. Els vidres i objectes que puguin ser perillosos s'han de protegir. El màxim permès per habitatge és de quatre voluminosos. Si necessita deixar més residus, cal avisar per telèfon al 93 560 24 10

Si no puc esperar al dia de la recollida?
Si no pot guardar els residus fins al dia de la recollida, cal trucar al telèfon al 93 560 24 10 per concretar una recollida especial. En aquest cas, els residus s'han de deixar a la vorera el dia i hora acordats. El servei especial també és gratuït, però haurà d'estar justificat. Està prohibit deixar residus a la via pública els dies diferents als de la recollida.

Us recordem que l'abast d'aquest servei és la recollida de mobles, electrodomèstics, trastos, andròmines i similars, a particulars i petits comerços, segons estableix l'ORDENANÇA DE PROMOCIÓ I GARANTIA DE LA CONVIVÈNCIA CIUTADANA A LA LLAGOSTA. Fora d’aquest servei podeu fer ús de les instal·lacions existents a la Deixalleria Municipal, situada al carrer de Gaudí cantonada amb carrer de Vic.

Quin cost té:

Gratuit

Darrera actualització: 5.02.2018 | 08:38