L’Ajuntament posarà en marxa al setembre l’Esplai jove

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini d’inscripció per assistir a l’Esplai jove, un nou servei que posarà en marxa al mes de setembre i que va adreçat a persones d’entre 12 i 18 anys. L’Esplai jove funcionarà els dissabtes de les 10 a les 14 hores i els diumenges de les 16 a les 20 hores durant tot el curs escolar. Els dissabtes, es realitzarà a Can Pelegrí i, els diumenges, a l’espai del Nou Casal. L’Ajuntament ha encarregat l’esplai a l’Associació Educativa Tropezando con Suerte.

Dues persones educadores desenvoluparan totes les activitats a Can Pelegrí i al Nou Casal. També hi haurà activitats a l’aire lliure, esportives i excursions.

Per dur a terme la inscripció, només cal posar-se en contacte amb l’Associació Educativa Tropezando con Suerte mitjançant whatsapp (675857937) o per correu electrònic: info@tcsuerte.org. La inscripció té un cost de cinc euros per persona al mes.

El termini d’inscripció s’allargarà fins al 20 de setembre. Durant el desenvolupament de l’esplai, es podran fer noves inscripcions, sempre que no se superi el nombre màxim de 25 participants. L’inici de l’activitat està previst per al 24 de setembre.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 11:16