Reunió entre l’Ajuntament i la Diputació sobre la futura anella verda

Dimecres, 24 d’abril de 2024

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Planificació Estratègica, Marc Ruiz, s’han reunit aquest migdia amb el president delegat de l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar, per parlar de la futura anella verda de la nostra localitat. La trobada s’ha celebrat a l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament de la Llagosta.

Els responsables municipals han demanat a Gomar la col·laboració de la Diputació per finançar la redacció del projecte de l’anella verda i les actuacions que s’hagin de fer després per facilitar la connexió amb la riera de Caldes, la riera Seca i el riu Besòs superant les diferents infraestructures viàries i fèrries que hi ha en aquestes zones. L’Ajuntament i la Diputació han redactat ja un estudi previ de l’anella verda de la Llagosta.

Durant la trobada, el president de l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda ha mostrat la predisposició de la Diputació per millorar la connexió entre el nucli urbà de la Llagosta i la Serralada de Marina.

Xesco Gomar ha signat en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de la Llagosta.

Darrera actualització: 24.04.2024 | 14:23