Nova campanya de plantació amb 57 arbres

Dilluns, 5 de febrer de 2024

La Brigada de Jardineria de l’Ajuntament de la Llagosta ha encetat una nova campanya de plantació d’arbres. En total, es plantaran 57 arbres nous, que supleixen els que estaven en mal estat.

Els treballs per la millora de la vegetació del nucli urbà de la localitat va començar a finals de la setmana passada i la previsió és que la totalitat de la plantació estigui enllestida en unes sis setmanes. “És una actuació que s’ha programat ara per la climatologia perquè és el moment idoni per fer la plantació d’arbres. Es persegueix que de cara a l’estiu continuem tenint espais d’ombra i creiem que el arbres afavoreixen, molt, la qualitat de l’espai públic”, explica el regidor d’Acció Climàtica, Marc Ruiz, que afegeix que el reg serà amb el sistema d'aigua regenerada.

Els carrers on més arbres es plantaran són el carrer Víctor Català, amb 14 perals; i el carrer de l’Estació, amb sis roures i quatre liquidàmbars. També es plantaran nous arbres a les avingudes Onze de Setembre, Primer de Maig, del Turó i Alcalde José Luis López Segura; a les places de les Cultures, d’Europa, Ponent, d’Anne Frank i Concepció Arenal; als carrers del Progrés i Constitució; al passeig Joan Miró, al cementiri i l’Escola Les Planes.

 

Darrera actualització: 6.02.2024 | 10:55