Mireia Egea Clotet (PDeCAT)

Biografia

Va néixer a la Llagosta el 1978. Va estudiar EGB a l'escola Balmes, batxillerat a La Salle de Montcada i COU a l'Institut Marina. És Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i, després, va seguir formant-se en l'àmbit polític, cursant la Diplomatura de Postgrau en Comunicació i Estratègia Política a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Darrerament està formant-se en l'àmbit de la diversitat a les escoles.

Treballa des dels 18 anys (es va treure la carrera treballant a una coneguda pastisseria de la Llagosta). Casada i mare d'un nen, compagina la vida de família amb les seves tasques de Regidora d'Ensenyament i Salut Pública i la seva feina: professora de secundària (actualment a escola d'adults, on imparteix Llengua catalana, castellana i anglès).

Presidenta del Partit Demòcrata Europeu Català (PdeCAT). Ha estat militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des dels 18 anys, Regidora des de l'any 2003 i Portaveu des del 2007. Ha estat Consellera al Consell Comarcal del Vallès Oriental (anys 2007-2009) i vocal de la Comissió d'Arbitratge, Mediació i Disciplina de CDC de l'executiva nacional. Ha format part del Consell Executiu Comarcal de CDC des del 2007. Regidora de Salut Pública i Educació del 2015 al 2019.

Darrera actualització: 14.03.2020 | 22:30