Alberto López Rodríguez (ICV-EUiA)

BIOGRAFIA:

Neix a Barcelona el 20 de maig de 1974.Va estudiar el batxillerat a Santa Perpètua i es va treure el grau superior professional d’administració al IES Marina. Actualment treballa a Henry Schein i és Consultor Dental.

Membre fundador de vàries entitats i associacions com l’Associació Música Viva de la Llagosta, el Club Muntanyenc de la Llagosta o Joves amb Iniciativa (Joves d’Esquerra Verda) a la Llagosta. 

Afiliat a CCOO des de fa més de 20 anys, ha ocupat llocs de responsabilitat a diferents seccions sindicals i comitès d’empresa de diferents empreses per les que ha passat.

L’any 1995, amb 21 anys, va ser regidor per primera vegada. Aquella primera etapa va durar quatre anys i tots aquells anys van ser a l’oposició. L’any 2007 torna a la primera línia de la política i encapçala la llista d’ICV-EUiA a les municipals. D’aquelles eleccions treu divuit mesos al govern, sent regidor de Serveis Municipals. La resta a l’oposició sent el portaveu de la coalició a l’ajuntament. Alcalde de la Llagosta de 2011 a 2015. Membre de la direcció Nacional d’ICV. Regidor a l'oposició del 2015 al 2019.

Darrera actualització: 27.11.2020 | 16:31