Una seixantena d'alumnes comencen el curs a l'Escola Municipal de Música

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 20:00

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ha iniciat avui dimarts un curs atípic amb una seixantena d’alumnes. Les classes s’han adaptat a la normativa per intentar evitar contagis de la Covid-19 i la primera jornada s’ha realitzat amb total normalitat.

L’escola de música està ubicada en la tercera planta del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí però per complir amb la distància de seguretat entre l’alumnat, les classes s’han distribuït entre la tercera planta i dos espais de la segona planta, cedides per l’Ajuntament. Per entrar al centre, l’alumnat s’ha de mesurar la temperatura i desinfectar les mans. A més, les classes són desinfectades abans i després de cada sessió i l’alumnat ha de portar la mascareta, tanmateix el professorat. “El maldecap que teníem eren les classes de conjunt i les podem realitzar gràcies a poder ocupar dues sales de la segona plata de Can Pelegrí. Per a les classes d’instruments no hi havia cap problema perquè el màxim d’alumnes és de cinc persones”, explica la cap d’estudis, Ruth Garcia.

El curs 2020-2021 estarà marcat per la Covid-19 i això s’ha notat en les matriculacions. “Els anys anteriors teníem un centenar d’alumnes. Hem començat amb una seixantena però creiem que a mesura que avenci el curs anirem recuperant alumnes. Les mesures higièniques són les pertinents i creiem que un cop les famílies vegin que tot funciona, els alumnes que falten tornaran”, admet Garcia, que ha remarcat que l’Escola Municipal de Música permet fer inscripcions al llarg del curs amb l’opció de la matrícula viva.

El centre ofereix classes amb diversos instruments i nivells, entre aquests, piano, guitarra clàssica i elèctrica, baix, percussió, violí, violoncel, saxòfon, flauta travessera, clarinet i cant coral i individual, entre altres formacions.

Darrera actualització: 15.09.2020 | 20:23