Tornen el 50 % de les parades de productes no alimentaris al mercat setmanal

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 00:00

Demà dijous es tornaran a instal·lar la meitat les parades de roba i calçat que hi havia al mercat setmanal de la Llagosta abans del confinament. En concret, aquestes parades ocuparan una part del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, més o menys entre els carrers de la Florida i d’Antonio Machado, i també el tram del carrer de l’Estació que va des de l’Ajuntament fins al passeig del Pintor Sert.

La separació entre parades serà més àmplia i, a més, només ocuparan un costat del carrer. Pel que fa a l’afectació al trànsit, al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre es tallaran alguns dels encreuaments per facilitar la circulació de vianants, mentre que el carrer de l’Estació s’haurà de tallar sencer i caldrà retirar els cotxes com passava abans del confinament. No caldrà, però, retirar els cotxes de l’aparcament situat darrere de l’Ajuntament ni del carrer del Mercat.

D’altra banda, el mercat setmanal de productes d’alimentació tornarà a fer-se com les darreres setmanes. Us recordem que per anar al mercat caldrà dur mascareta, respectar les distàncies físiques de seguretat i seguir les indicacions dels paradistes.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 10:52