S'inicia la Festa Major amb el pregó de l'humorista David Amor

Divendres, 9 de setembre de 2022 a les 21:45

L'humorista David Amor ha estat l'encarregat de fer el tret de sortida de la Festa Major de la Llagosta. Des del balcó de l'edifici de l'Ajuntament, el monologuista ha estat el responsable del pregó de la festivitat, que enguany se celebrarà sense cap restricció.

L'inici de la festivitat s'ha celebrat en la cruïlla de l'avinguda Primer de Maig i el carrer de l'Estació a les set de la tarda amb l'animació de Lotokotó i la Colla Gegantera La Llagosta. Tot seguit, des de la plaça d'Antoni Baqué, s'ha fet una cercavila pels carrers de la nostra localitat amb la Bandarra Street Orquestra, la companyia de circ Circilia i La Murga.

El seguici d'inici de festa ha animat la ciutadania llagostenca, que a les nou del vespre ha pogut riure amb l'humor de David Amor. L'humorista ha fet un repàs d'algunes de les entitats de la nostra localitat i ha desitjat una molt bona festa major sense restriccions. Tanmateix, l'alcalde Óscar Sierra, que des del balcó ha animat a la ciutadania a viure una festivitat com les d'abans de la pandèmia de la Covid-19. "Fem un brindis per totes aquelles persones que malauradament ja no hi són", ha dit Sierra.

El pregoner també protagonitzarà l'espectacle d'humor de l'escenari de la plaça d'Antoni Baqué, avui divendres a les 22 h.

Fotografies amb Aspayfacos

Poc abans del pregó, David Amor ha passat una estona amb els nois i noies d'Aspayfacos al Saló de Plens de l'edofici de l'Ajuntament. Aspayfacos ha regalat a David Amor d'una samarreta de l'entitat i d'un calendari. L'humorista ha pogut parlar amb els membres de l'entitat i fer-se fotografies.

Més activitats

L’Ajuntament i les entitats han preparat una programació amb gairebé 60 activitats per tal que tothom pugui gaudir de la Festa gran de la Llagosta. Seran quatre dies de celebració amb actuacions per a totes les edats i gustos i amb moltes ganes de Festa. Consulta el programa de la Festa Major 2022 de la Llagosta.

Darrera actualització: 09.09.2022 | 22:09