S'inicia el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 00:00

Avui s'obre el període d'inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval 2020. La Festa de Carnaval se celebrarà a la Llagosta el dia 22 de febrer. Les persones interessades a participar al Concurs de disfresses que organitza l’Ajuntament es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a la planta baixa de l’edifici del Consistori de la plaça d’Antoni Baqué. Les inscripcions s’han de fer els dimarts i dijous en horari de quatre a vuit de la tarda. El termini d'inscripcions finalitza el 20 de febrer.

El Concurs de disfresses s’estructura a partir de dues categories, individual i comparsa. En la de comparses, s’han establert dues subcategories. La primera comptarà amb cinc premis i és per a comparses d’entre tres i quinze membres. La segona, també amb cinc premis, és per a grups d’entre 16 i 150 persones. Les persones participants a la categoria individual, amb un màxim de dos membres, també rebran deu premis. La Festa de Carnaval començarà amb una cercavila pels carrers de tota la ciutat, en la qual podran participar totes les persones disfressades i, especialment, les que s’hagin inscrit al Concurs de disfresses per tal que puguin ser valorades pel jurat. El recorregut finalitzarà al CEM El Turó, on es farà el ball de Carnaval i el lliurament de premis a la mitja part del ball.

Carnaval Infantil

El Carnaval infantil se celebrarà el 21 de febrer. Es convida als participants a portar un instrument per amenitzar la rua. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult. Una rua, que sortirà de la plaça d’Antoni Baqué a les 17.20 hores, recorrerà diversos carrers acompanyats de la música de vent i percussió de la Bandarra Street Orkestra i la Xaranga dels 60. Posteriorment, al voltant de les 18 h, es farà una festa al CEM El Turó, amenitzada per la Carpa i el DJ AMS.

Darrera actualització: 04.02.2020 | 10:39