Seminaris virtuals sobre estalvi energètic per a empreses i particulars

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 00:00

La Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, han creat un producte virtual adaptat a la realitat local, i per aquest motiu s'han coordinat amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per impulsar una sèrie de seminaris virtuals – altrament dits webinars - durant el mes de juny, previs a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra del 22 al 26 de juny.

L'estalvi i l'eficiència energètica són ara conceptes a seguir, tenint en compte uns moments que bona part de la ciutadania ens hem de quedar a casa moltes hores. Entenem que des de les administracions públiques cal ajudar, formar i sensibilitzar sobre aquests conceptes en tot moment, però ara especialment, tant pel valor ambiental associat com per la importància econòmica i social que en aquest moments té l'estalvi energètic.

L'objectiu principal d'aquesta acció virtual és apropar a la ciutadania i a les empreses els serveis d'assessorament en estalvi i eficiència energètica, a través d'eines virtuals. Aquestes son les cinc sessions programades.

  • 15 de juny, 10 h. Aprèn a estalviar energia a la teva PIME
  • 15 de juny, 12 h. Aprèn a estalviar energia al teu comerç
  • 15 de juny ,17 h. Transició energètica, emergència climàtica,... I jo que puc fer?
  • 18 de juny, 17 h. És hora de posar llum a la teva factura elèctrica
  • 19 de juny, 17 h. Tres passos per estalviar a la teva factura de la llum

La inscripció aquests webinars és gratuïta i es pot fer a través del següent ENLLAÇ

Darrera actualització: 11.06.2020 | 19:17

Imatges

eminaris virtuals sobre estalvi energètic per a empreses i particulars