Se celebra la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2024

Dijous, 14 de març de 2024 a les 10:00

La Sala de Plens va celebrar la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2024, que va tenir lloc ahir dimecres. L’acte va comptar amb les regidores de Cultura, Judith Robles, i de Joventut, Núria Guerrero, i els tècnics municipals de Cultura i Joventut.

Durant la sessió, es van començar a tractar diferents temàtiques de la festivitat, com ara els espais o algunes noves propostes. A més, es va recordar que els dies de la festivitat seran del 6 al 9 de setembre. En la primera trobada van participar una vintena de persones, que d’entre elles, representaven prop d’una desena d’entitats.

En aquesta primera presa de contacte, la comissió va comptar amb les àrees de cultura i joventut, però a partir d’ara se separaran. “Farem reunions cada quinze dies, els dijous a la tarda i cada àrea de cultura i joventut anirà treballant per separat per tirar endavant amb el programa d’activitats, fins a l’última sessió, que ens tornarem a ajuntar”, explicava Judith Robles, regidora de Cultura, que preveu tenir a finals de maig tota la programació per la Festa Major de 2024. “S’ha d’animar a la joventut per participar en la comissió de Festa Major”, feia una crida a la participació la regidora de Joventut, Núria Guerrero.

Les reunions de la Comissió de Festa Major estan obertes a tota la ciutadania.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 11:58