Sara Varón guanya el Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta de 2022

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

Sara Varón, veïna de la Llagosta de 19 anys, ha estat la guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta de 2022. El veredicte s’ha donat a conèixer aquesta tarda al saló de plens en un acte que han presidit el regidor d’Actes Populars i Tradicions de l’Ajuntament de la Llagosta, Mariano García, i el de Cultura, Fran Ruiz. Varón també va guanyar el certamen l’any passat.

Aquesta jove veïna de la nostra localitat, que es presentava amb el pseudònim de Kuma, ha obtingut 55 vots i ha aconseguit un premi de 500 euros. El segon premi, de 200 euros, ha estat per a una altra veïna de la Llagosta, Jésica León, amb el pseudònim Lero Lero, amb 54 vots. El tercer classificat, que ha obtingut un premi de 100 euros, ha estat David López, de Mollet del Vallès, amb el pseudònim DLalcuadrado, amb 5 vots.

Els veïns i veïnes de la Llagosta de més de 16 anys van poder votar de forma electrònica entre el 6 i el 22 de maig entre els tres cartells finalistes.

Al cartell guanyador surten un noi i una noia asseguts a la Font Tot Aigua i amb la torre del rellotge de l’Ajuntament al fons. “El noi representa una llagosta que s’ha transformat en persona per gaudir de la Festa Major i la noia sóc jo”, ha explicat Sara Varón, que s’ha mostrat molt contenta amb el premi aconseguit per segona vegada seguida.

Mariano García ha animat als tres finalistes a participar en la propera edició del concurs i a engrescar a altres persones perquè també hi prenguin part. El regidor ha recordat que aquest concurs va començar a fer-se l’any 2009.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 19:37