Reconeixement a l’Ajuntament de la Llagosta per la transformació digital

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 00:00

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha reconegut la tasca de l’Ajuntament de la Llagosta com a administració capdavantera en la transformació digital i el govern obert. Llinars del Vallès va acollir ahir la VII edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC.

El Consistori llagostenc va rebre un reconeixement en la categoria de municipis d’entre 5.001 i 20.000 habitants, en la qual ocupa la tercera posició per darrere de Parets i de Llinars. L’alcalde, Óscar Sierra, va recollir el diploma.

L’acte va comptar amb la participació del secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer; el president de Localret, Jaume Oliveras; l’alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, i la directora de l’AOC, Àstrid Desset, que va explicat en què consisteix l’Índex de Maduresa Digital, la metodologia que es fa servir per puntuar els ens.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert. Enguany, han estat guardonats 81 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 12:10