Primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2023

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 20:00

La Sala de Plens ha acollit la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2023, que ha comptat amb les àrees de Cultura i Joventut. La sessió s’ha celebrat avui dimecres amb els regidors d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García; de Cultura, Fran Ruiz; i de Joventut, Núria Guerrero; i els tècnics municipals de Cultura i Joventut.

En la primera reunió han participat una desena de persones, que han representat a diverses entitats de la nostra localitat. Entre aquestes, hi havia Sangrinaris, La Llagosta Brava, Saltats, DJ’s VIPS, La Murga i La Llagosta Club de Ball. Totes elles s’han mostrat predisposades a participar activament amb alguna activitat durant els dies de Festa Major, que seran del 8 a l’11 de setembre.

La comissió ha acordat que es faran quatre reunions per intentar tancar el programa de la Festa Major. Les pròximes sessions seran el 12, el 19 i el 26 d’abril, i el 3 de maig. Les tres primeres, la comissió es dividirà en dos, entre Cultura i Joventut. Les persones vinculades a Cultura es reuniran a la Sala de Plens i les de Joventut, a Can Pelegrí. L’última sessió, la del 3 de maig, les dues àrees tornaran a retrobar-se a la Sala de Plens.

Les reunions de la Comissió de Festa Major estan obertes a tota la ciutadania.

Darrera actualització: 29.03.2023 | 20:32