Posem en marxa un nou servei de cita prèvia a través de la Seu Electrònica

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 00:00

A partir d’ara es pot demanar cita prèvia amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) a través d’internet. Les persones interessades poden demanar hora accedint a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de la Llagosta. Hi ha la possibilitat de demanar ser atès de forma presencial o telefònicament.

Per demanar cita prèvia només cal accedir al web https://llagosta.eadministracio.cat/citaprevia, escollir el servei que necessita i seleccionar el dia i l’hora. Posteriorment, es demanaran les dades de la persona sol·licitant i l’assumpte pel qual demana cita. Una vegada enviat, el sol·licitant rebrà una comunicació de confirmació de la cita.

Amb aquesta nova eina telemàtica es pretén oferir un millor servei a la ciutadania i agilitzar els tràmits per demanar cita prèvia tant a l’OAC com a l’OMIC. Per ara, l’atenció serà presencial o telefònica, en un futur, també està previst implementar l’opció de rebre atenció de forma telemàtica a través de videotrucada.

Darrera actualització: 07.07.2020 | 13:46