Nou web per consultar les vegades que s'ha fet ús de la deixalleria durant l'any

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 00:00

El Consorci de Residus del Vallès Oriental ha creat un web que, entre altres funcions, permet consultar les visites que s’han fet a la deixalleria. D’aquesta manera, les persones usuàries podran saber el nombre de vegades que han aportat materials per després beneficiar-se dels descomptes en el rebut de la taxa d’escombraries.

Per accedir a aquest nou servei cal registrar-se prèviament anant a la deixalleria, situada a la cantonada del carrer de Vic amb el de Cadaqués, i registrar les dades de la persona usuària. A partir d’aquest moment, es podrà accedir al web. Al portal també es pot consultar quins productes es permeten portar a la deixalleria, la quantitat, la normativa d’ús de la deixalleria i l’horari de l’equipament.

El web no calcula els descomptes a aplicar, ja que cada municipi estableix una tarifa diferent. A la Llagosta, els domicilis particulars tenen una bonificació del 10 % si fan servir la deixalleria d’una a catorze vegades l’any i del 15 % si en són més de 15. Als comerços se’ls aplica una bonificació del 10 % per fer ús de la deixalleria en 20 o més ocasions durant l'any. La sol·licitud del carnet de la deixalleria s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La documentació que cal aportar es pot descarregar al apartat tràmits d'aquest web.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 13:15