Lliurades les tres paneres culturals de la Biblioteca

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 20:40

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat les tres paneres culturals, que ha sortejat entre els 427 participants del servei de préstec entre finals del mes de novembre i principis de gener. L’acte de lliurament s’ha fet avui dimarts i ha comptat amb el regidor de Cultura, Fran Ruiz, i el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

Aquest any hi havia novament tres paneres culturals per sortejar i els seus guanyadors han estat Álex Ros, en la categoria infantil, Liliana Peña, en juvenil, i Rosa Maria Campos, en adults. El sorteig es va celebrar ahir dimarts a la Biblioteca i avui dimarts s’han lliurat les paneres els seus guanyadors, que han rebut un lot de llibres.

Per participar en el sorteig només calia fer ús del servei de préstec i presentar una butlleta. Enguany s’han presentat 427 butlletes, que són 91 més que l’any passat. La categoria amb més participació ha estat la d’adults, amb 188; seguit de l’infantil, amb 173 i la juvenil, amb 66. “Hem tornat a créixer en el nombre total de butlletes i estem molt satisfets de l’alta participació. És la xifra rècord des que ho fem, ja fa uns anys”, explica el director de la Biblioteca, Ángel Fernández, que admet que “és una activitat que fem per les festes nadalenques, que té molt bona acceptació”.

La Biblioteca de la Llagosta està ubicada a la primera planta de Can Pelegrí.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 20:43