L’Hospital de Mollet té 15 persones ingressades per la Covid-19

Dijous, 16 de desembre de 2021 a les 00:00

A l’Hospital de Mollet el nombre d’ingressos per Covid-19 ha augmentat lleugerament respecte a la setmana passada. Actualment, hi ha 15 persones ingressades. En total s’han donat 9 altes i hi ha hagut dues defuncions. Segons les dades de la Generalitat de Catalunyael risc de rebrot en el Baix Vallès es situa en 776 punts i la Rt en 1,8, duplicant les xifres de la setmana anterior.

D’altra banda, el Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir dimarts per videoconferència amb vint membres on es va explicar el projecte del nou Institut Oncohematològic, un nou espai que englobarà tots els serveis oncològics en un espai confortable pel pacient i per la seva família, i del nou Centre docent en els terrenys annexes de l’hospital. Durant la reunió també s’han presentat altres iniciatives realitzades al llarg de l’últim any tals com projectes de sostenibilitat, de millora tecnològica o de reforç professional i es va donar respondre a les preguntes del Consell.

El Consell de Participació Ciutadana de la Fundació Sanitària Mollet és un òrgan consultiu, de rendició de comptes, que es reuneix periòdicament amb l’objectiu de presentar de forma transparent i conjunta les principals dades d’activitat i projectes estratègics de l’FSM, a la vegada que obre un espai de diàleg per donar veu a les necessitats de la població. Hi participen persones de referència dels municipis, diferents associacions i d’altres entitats com l’ICS, el CatSalut i el Síndic Personer.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 18:06