L’Hospital de Mollet manté les videotrucades entre pacients de la Covid-19 amb els seus familiars

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 18:00

L’Hospital de Mollet manté durant la segona onada de la Covid-19 el projecte de Suport Covid, que té com a objectiu afavorir la comunicació i reduir l’ansietat de les famílies i acompanyants de les persones ingressades.

Format per diferents professionals sanitaris, treball social i d’atenció espiritual, es realitzen videotrucades per tal de possibilitar el contacte entre les persones ingressades amb Covid-19 i els seus éssers estimats i fomentar un espai de comunicació més pròxim on es puguin veure i parlar. “Un cop finalitzada la trucada es treballa la contenció i el suport emocional amb la persona atesa”, explica Sara Pons, responsable del Servei d’Atenció Espiritual.

L’equip també realitza trucades diàries de suport a familiars o acompanyants on s’ofereix informació més propera i emocional sobre el dia a dia de la persona ingressada. Aquestes trucades tenen per objectiu tranquil·litzar als familiars i reduir l’ansietat més enllà de la trucada de l’equip mèdic per informar de l’estat de la persona atesa. Aquest servei està dissenyat per a persones fràgils, que no tenen autonomia o que no disposen de telèfon o tauleta digital per poder fer-ho per elles mateixes.

Darrera actualització: 11.11.2020 | 18:02