Les instal·lacions esportives municipals i el CEM El Turó s’obriran a partir de dilluns

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

Les instal·lacions esportives municipals i el Complex Esportiu Municipal El Turó tornaran a obrir les seves portes per l’activitat esportiva a partir de dilluns. Segons va anunciar dijous la Generalitat de Catalunya, el pla de desescalada contempla que es puguin reprendre els entrenaments a les instal·lacions esportives, tot i que la competició no serà possible fins al 4 de gener del 2021, si la situació sanitària ho permet.

L’aforament a les instal·lacions esportives estarà limitat amb un 50% en equipaments d’exterior i un 30, en interior. En totes dues instal·lacions no es podrà fer ús dels vestidors, excepte els usuaris de la piscina del CEM El Turó. Els equipaments municipals podran obrir de 17 a 21.30 hores, tot recordant que a les 22 hores s’inicia el toc de queda nocturn fins a les 6 h del matí.

Pel que fa al CEM El Turó, reobrirà dilluns amb horari de 7h a 21 h, de dilluns a divendres; i de 9 a 14 h, dissabte. L’aforament de les sales serà del 30% i caldrà fer una reserva prèvia de l’activitat. La zona d’aigües tancarà de dilluns a divendres, de 15 a 16 h, i el dissabte no obrirà.

A més, s’haurà de fer un control d’entrada a les instal·lacions esportives.

Totes aquestes restriccions s’aplicaran durant la quinzena del primer tram de la desescalada i a partir del 7 de desembre s’aplicaran les previstes al segon tram, si la situació sanitària ho permet.

L’Ajuntament es reuneix amb les entitats

L’Ajuntament de la Llagosta, mitjançant els tècnics i el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, s’han reunit avui divendres telemàticament amb les entitats esportives de la nostra localitat. Durant la sessió, l’Ajuntament ha proposat la cessió d’espais públics per complementar la pràctica dels clubs, que veuen aquests dies reduïda en aforament. Les zones que s’han proposat són els patis de les escoles Les Planes, Joan Maragall i Safa; i les pistes poliesportives de les places Anne Frank, d’Europa i Parc Popular. “Ara són les entitats les que ens han d’informar si volen complementar la seva activitat amb alguns d’aquests espais, per poder fer la cessió i marcar uns horaris”, explica el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, que s’ha mostrat satisfet de la predisposició de les entitats: “ha estat una trobada telemàtica molt positiva. Totes les entitats són conscients de la dificultat del moment i s’ha mostrat comprensives. Totes elles estan prenent les precaucions necessàries, podem estar molt satisfets”.

Aquest divendres al matí, la Brigada Municipal ha estat fent tasques de neteja i condicionament de les instal·lacions esportives per deixar-les preparades per la seva obertura dilluns.

Darrera actualització: 21.11.2020 | 11:46