L'alcalde participa en una tertúlia amb alumnat de Batxillerat de l'Institut Marina

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 08:00

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquest matí l’Institut Marina per participar en una tertúlia amb l’alumnat de Batxillerat. La trobada s’ha perllongat durant gairebé dues hores a la Sala Àgora d’aquest centre educatiu de la nostra localitat. Durant la conversa, s’ha parlat, entre d’altres temes, dels pressupostos participatius, de les zones a l’aire lliure per fer esport i de la manca de places d’aparcament que hi ha als carrers de la Llagosta. L’alcalde ha explicat que s’està treballant per crear més d’un centenar de noves places per aparcar.

Els alumnes també han demanat millores a l’Aula d’estudi de Can Pelegrí, ja que consideren que hi ha massa soroll en aquest espai.

Durant la tertúlia, s’ha parlat sobre el nou ambulatori, sobre el proper procés participatiu per decidir quin serà l’ús que tindrà la masia de Can Baqué quan estigui totalment rehabilitada i sobre el futur desenvolupament urbanístic de Can Xiquet i de la zona que ara ocupa l’empresa Capresa.

L’alcalde ha detallat a l’alumnat com es preparen els pressupostos municipals. També els ha animat a participar en la propera reunió de la Comissió Jove de la Festa Major de 2020.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 12:54