L'Ajuntament valora en 106.430 euros els danys provocats per la tempesta Glòria

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de la Llagosta ha valorat en 106.430 euros els danys provocats a la nostra localitat per la tempesta Glòria. Durant aquells dies es va ensorrar la contenció de la riera Seca i una part de la calçada del carrer de Miguel Hernández. El valor estimat de reposició és de 45.000 euros.

També ha desaparegut l’escullera estructural de protecció de la passera del riu Besòs i el material dels marges. El riu s’ha desplaçat, amb uns danys de 40.000 euros. L’estructura de la passera no ha resultat danyada.

D’altra banda, el cost total per la retirada i la reposició de l’arbrat caigut al nostre municipi (plaça d’Antoni Baqué, plaça d’Anne Frank, carrer de Víctor Català i passeig del Pintor Sert) pels efectes de la tempesta va ser d’uns 3.660 euros.

Els danys ocorreguts a les instal·lacions d’enllumenat, xarxa municipal de subministrament d’aigua potable i les afectacions al servei de neteja i recollida d’escombraries al municipi de la Llagosta van suposar una despesa de 17.770 euros.

L’Ajuntament ha enviat els corresponents informes amb els danys a diverses administracions supramunicipals, que faran la valoració conjunta dels desperfectes que va provocar la tempesta Glòria a Catalunya de cara a possibles ajuts als municipis.

Darrera actualització: 05.02.2020 | 12:54