L’Ajuntament programa l’obra de teatre “Lo nuestro” per al 28 de març

Divendres, 12 de març de 2021 a les 11:50

El Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons acollirà el 28 de març la representació de l’obra de teatre Lo nuestro. L’espectacle començarà a les 19.30 hores amb aforament limitat. Lo nuestro és una obra escrita per Eu Manzanares, dirigida per Mercè Vila Godoy i interpretada per Manel Sans, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch.

L’obra es desenvolupa la Nit de Cap d’Any, una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any; una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou? Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

Les entrades, al preu de vuit euros, es podran adquirir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, ubicada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué, des de dilluns fins al 26 de març. No caldrà demanar cita prèvia i el pagament només es podrà fer amb targeta. L’OAC obre de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores i els dimarts i dijous també de les 16 a les 19 hores.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 12:12