L'Ajuntament presentarà demà les tres propostes finalistes dels usos de Can Baqué

Dilluns, 10 de gener de 2022 a les 00:00

El Saló de plens de l’Ajuntament acollirà demà, a partir de les 18 hores, la presentació de les tres propostes finalistes sobre els usos de la masia de Can Baqué. L’acte és obert a tota la ciutadania. Els veïns i veïnes de la Llagosta majors de 16 anys podran votar del 14 al 21 de gener les tres propostes d’usos de la masia de Can Baqué. El 25 de gener es farà la presentació dels resultats de les votacions.

Del 18 al 30 de novembre es va fer un procés participatiu amb visites guiades a la masia, tallers i una enquesta i un debat online. Durant aquells dies, un bon nombre de veï­n­s i veïnes de la Llagosta van fer les seves propostes sobre els usos que se li haurien de donar a Can Baqué. D’aquest procés han sortit les tres propostes finals, que podran ser votades per la ciutadania del 14 al 21 de gener. Podran votar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de la Llagosta.

Les votacions es podran fer de forma telemàtica a través de la plataforma Participa 311 (www.llagosta.cat/participa). Per facilitar al màxim la participació, les persones que no tinguin accés a Internet podran votar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. A més, el proper dissabte, dia 15 de gener, es podrà votar presencialment entre les 10 i les 13.30 hores davant de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué.

De la votació en resultarà l’ús o usos finals als quals es destinarà la masia de Can Baqué. L’Ajuntament de la Llagosta presentarà el 25 de gener el resultat final en un acte obert a tota la ciutadania. Després, es redactarà el projecte de la rehabilitació definitiva i s’executarà l’obra.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 19:35