L'Ajuntament i els paradistes arriben a un acord per a una nova ubicació del mercat ambulant

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 14:50

L'Ajuntament de la Llagosta ha arribat avui a un acord amb els paradistes sobre una nova ubicació per al mercat setmanal ambulant. Segons el pacte al qual han arribat les dues parts, l'activitat, amb només venda de productes d'alimentació, es farà de forma provisional en el tram del carrer de l'Estació situat al costat de l'Institut Marina, on normalment aparquen pocs cotxes, També es farà servir el vial asfaltat que hi ha darrere de l'Institut, entre els carrers de Montserrat Roig i de l'Estació. Com que no hi cabran totes les parades, els comerciants s'aniran tornant. Cada setmana, hi haurà més o menys la meitat de les parades. L'Ajuntament treballarà ara per condicionar l'espai per tal que el mercat ambulant pugui tornar al més aviat possible.

Davant de la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de la Llagosta va decidir el 12 de març suspendre la celebració del mercat setmanal ambulant per evitar contagis i tenint en compte que el subministrament de productes bàsics d’alimentació estava garantit pel comerç local.

Com que la situació s’ha allargat, l’Ajuntament ha analitzat com es podria reiniciar l’activitat del mercat ambulant només per als productes d’alimentació. L’únic espai que garanteix a la nostra localitat la instal·lació de totes les parades d'alimentació amb el distanciament social necessari és el recinte firal. Per aquest motiu, s’ha treballat darrerament per condicionar aquest espai per acollir el mercat ambulant. A més, d’aquesta manera no era necessari retirar vehicles aparcats al carrer.

Els paradistes no estan d’acord a ubicar-se al recinte firal. Per això, avui han decidit no muntar les seves parades, tot i que l'Ajuntament havia avançat que avui es reprendria el mercat ambulant. 

Darrera actualització: 14.05.2020 | 15:32