L’Ajuntament homenatja Juanjo Maestre al Centre Cultural

Diumenge, 29 de gener de 2023 a les 00:00

El Centre Cultural ha acollit aquesta tarda l’homenatge a Juanjo Maestre que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta. L’acte, que ha obert Paula Maestre, filla de Juanjo, i que ha presentat un dels seus nebots, David Maestre, ha comptat amb diferents actuacions musicals. A l’escenari, en un lloc ben visible, hi havia algunes de les disfresses que va fer servir Juanjo Maestre durant les festes de Carnaval de la Llagosta i un micròfon.

Joan Maestre, juntament amb Daniel Tápanes, ha interpretat un tema que ha dedicat al seu pare, que va morir el mes de juliol de l’any passat als 53 anys. També han actuat Paco Garfia, de la Flamenca Unió Musical, i Alejandro Paniagua, de la Pringá.

A l’escenari, han pujat familiars i representants de diverses entitats, que han dedicat algunes paraules a Juanjo Maestre. Andrés Hernández ha parlat també en nom dels seus companys de feina de l’Ajuntament. També s’ha pogut veure un vídeo de la Murga i un altre de Montse García, amb qui Maestre havia muntat un duet musical.

L’alcalde, Óscar Sierra, ha lliurat una placa a la família de Juanjo Maestre, encapçalada per la seva dona, Carmen Sabater. A més, Sierra ha anunciat que, a partir d’ara, “el primer premi de les comparses grans del concurs de disfresses de Carnaval de la Llagosta portarà el nom de Juanjo Maestre”, que, durant molts anys, va ser el gran animador de la festa de Carnaval de la Llagosta.

El Centre Cultural s’ha omplert durant l’homenatge.

Darrera actualització: 30.01.2023 | 08:14