L’Ajuntament farà dos cursos de manipuladors d’aliments

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament organitzarà dos cursos presencials de Formació en higiene i manipulació d’aliments (mòdul bàsic) el dia 5 de desembre, un de les 10 a les 12 h i un altre de les 12.30 a les 14.30 h. Els cursos, que tindran lloc a la Sala de plens, són gratuïts i el preu del certificat és de 12 euros. Aquesta activitat s’emmarca en el Programa de Seguretat Alimentària de la Llagosta i serà impartida per tècnics qualificats de l’Ajuntament de la Llagosta o externs.

Aquests cursos formatius estan adreçats especialment a personal d’establiments minoristes d’alimentació de la Llagosta, a persones que estan en contacte directe amb els aliments i a la ciutadania en general resident a la nostra localitat. L’objectiu és facilitar la formació en higiene i manipulació d’aliments i augmentar la qualitat del servei i de l’elaboració dels productes alimentaris als equipaments, centres i establiments alimentaris de la Llagosta, a més de facilitar l’obtenció de formació bàsica per a persones en la cerca de nous llocs de treball.

Les inscripcions s’han de fer en aquest web o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. Cal ser major d’edat.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 09:05