L’Ajuntament de la Llagosta paralitza i sanciona l’ocupació il·legal d’uns terrenys a la zona de la Chopera

Divendres, 9 d'abril de 2021 a les 12:00

L’Ajuntament de la Llagosta ha paralitzat l’ocupació il·legal d’uns terrenys a la zona de la Chopera, a prop del peatge de la C-33. El Consistori ha obert un expedient sancionador. Dimarts, la Policia Local de la Llagosta va comprovar que en aquesta zona s’havien fet moviments de terra amb una màquina excavadora i que s’havien realitzat divisions de parcel·les. Els agents van obrir diligències i van identificar a algunes persones que asseguraven que eren els propietaris de les parcel·les, que s’havien de destinar a horts. Les actuacions podrien ser considerades delicte mediambiental amb penes de presó.

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal d’Obres i de l’empresa SERSA, encarregada de la neteja viària a la Llagosta, han procedit a retirar el material que s’havia instal·lat a la zona i a precintar-la.

Durant els propers dies, està previst evitar l’accés de qualsevol vehicle a aquest lloc amb la instal·lació de barreres. L’Ajuntament està estudiant altres mesures per protegir aquest espai natural.

Darrera actualització: 09.04.2021 | 12:26