L’Ajuntament celebra el Dia Mundial de la Infància amb diferents actes

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat diferents activitats per celebrar el Dia Mundial de la Infància, que es commemora el 20 de novembre. Durant aquesta setmana, es faran uns tallers a les escoles amb l’objectiu de reflexionar sobre la gestió emocional dels infants.

Els personatges de l’obra FEEDBACK visitaran les classes d’Infantil i 1r i 2n de Primària. Els alumnes de cicle mitjà i superior veuran dijous al Centre Cultural l’obra FEEDBACK, a càrrec de La Carpa Espai Cultural.

La programació per celebrar el Dia Mundial de la Infància finalitzarà diumenge amb una jornada en la qual els infants i les seves famílies estan convidats a veure l’obra FEEDBACK i a reflexionar sobre les emocions que han sentit veient l’obra.

La jornada tindrà un caràcter festiu i es desenvoluparà entre les 10 i les 13 h al Centre Cultural.

De 10 a 11 h, hi haurà una rebuda amb pintacares i globoflèxia per a tothom. També hi haurà un taller conduït per Som Tribu per als més petits i les seves famílies i una zona de jocs amb animació i música.

D’11 a 12 h, es representarà l’obra FEEDBACK i hi haurà un espai d’intervencions per a la reflexió d’infants i famílies amb la moderació de professionals de psicopedagogia que participen a l’obra. L’entrada és gratuïta, però és necessari reservar-la a: https://www.entrapolis.com/entradas/feedback-el-musical

De 12 a 13 h, hi haurà inflables a l’espai exterior del Centre Cultural.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 11:02