L'Ajuntament anima a la ciutadania a participar a l'Hora del Planeta

Divendres, 26 de març de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de la Llagosta se suma demà a la celebració de l’Hora del Planeta, impulsada per WWF. De 20.30 a 21.30 h, el Consistori convida a la ciutadania a seguir la iniciativa de tancar els llums de casa.

L’Hora del Planeta és un moviment mundial contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. La iniciativa va néixer a Sidney, Austràlia, l’any 2007 com un gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el canvi climàtic, tancant els llums d’edificis i monuments durant una hora. Avui en dia, l’acció uneix ciutadania, empreses, ajuntaments i institucions i s’ha convertit en un esdeveniment mundial.

En aquest època de pandèmia, WWF ha adaptat la seva proposta i, enguany, a més de tancar els llums de casa de 20.30 a 21.30 h, convida a sortir als balcons i finestres i transmetre amb la llanterna del mòbil o amb una llanterna un missatge col·laboratiu d’esperança en codi Morse, Apaga la luz, todo irá bien ( .- .–. .- –. .- / .-.. .- / .-.. ..- –.. / – — -.. — / .. .-. / -… .. . -. .-.-. ). Tant per a telèfons Android com Apple hi ha aplicacions per poder emetre en Morse.

El mateix dissabte, WWF España emetrà des del seu canal de Youtube un programa especial que farà un recorregut pels paisatges més sorprents del planeta i la geografia espanyola. El programa començarà a les 20.15 h.

L’Ajuntament de la Llagosta tancarà simbòlicament els llums de la part central del Parc Popular.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 10:52