La programació de Sant Jordi recupera aquest any alguna activitat presencial

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:00

La Llagosta celebrarà aquest any la diada de Sant Jordi al carrer. Les mesures de prevenció davant la Covid-19 marcaran les activitats programades per aquesta festa, que combinaran propostes virtuals i presencials.

La primera activitat es desenvoluparà aquesta tarda, a partir de les 16 hores, a les xarxes socials de la Biblioteca de la Llagosta. L’escriptor Jordi Soler estarà present per comentar la seva darrera novel·la, La Fàbrica.

Divendres, diada de Sant Jordi, tornaran a la plaça d’Antoni Baqué les parades de venda de llibres i roses d’entitats de la nostra localitat. L’espai comptarà amb les degudes mesures de seguretat i higiene davant la Covid-19. Des de les 10 hores instal·laran les seves parades el Club Básquet la Llagosta 2017, Resistència literària, Aspayfacos, l’Ampa de la Gilpe i Animalets. A més, també instal·laran parada al carrer la Papereria Casas i la Paperia Rambla.

Aquesta jornada tindran una especial rellevància les activitats programades per la Biblioteca. A partir de les 10 del matí, les persones integrants dels tallers creatius han preparat un recital de poesia. A més, faran un petit homenatge a Luis Relaño, col·laborador de la Biblioteca en activitats com Poesies des del meu balcó o el Dia Mundial de la Poesia i que ens va deixar fa uns mesos. El recital es podrà seguir per les xarxes socials de la Biblioteca.

A la tarda, les activitats es traslladaran de forma presencial al Centre Cultural. En aquest cas, per poder assistir-hi cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca. A les 18 hores, tindrà lloc el lliurament de premis del Concurs de punts de llibre 2021. A les 18.30 h, començarà l’Hora del Conte especial de Sant Jordi, amb El drac Tomasot i altres contes, a càrrec de la contacontes Puri Ortega, que tornarà a fer una activitat presencial després de molts mesos.

La Biblioteca de la Llagosta ha adaptat el seu horari per poder portar a terme aquestes activitats. Així, divendres només obrirà de 14.30 a 17.30 hores.

La programació de Sant Jordi es tancarà el dissabte, 24 d’abril, amb una altra activitat de la Biblioteca. En aquest cas, es tracta de Contes i música en família, amb Un conte al sac, que ens oferirà Contes per a la Princesa, Sant Jordi i el Drac, serà a partir de les 12 hores a la Biblioteca. Per participar en aquesta activitat, també cal inscripció prèvia. D’altra banda, fins al 30 d’abril es podrà visitar a la Biblioteca la mostra dels treballs participants al Concurs de punts de llibre, que ha comptat aquest any amb més de 580 participants.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 08:48