La presentació de les propostes finalistes dels pressupostos participatius del 2022 es farà demà dimarts

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

El saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta acollirà demà dimarts, a les 17.30 hores, en un acte obert a tota la ciutadania, la presentació de les propostes finalistes dels pressupostos participatius del 2022. De les 33 propostes presentades, finalment, es podrà escollir entre 21, de quatre entitats i tretze persones a títol individual. Dotze propostes han estat descartades per no complir les bases.

L’Ajuntament destina 40.000 euros per fer efectives la proposta o propostes que esculli la ciutadania. El procés de votació tindrà lloc del 3 al 19 de juny. Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de la Llagosta. Les votacions es realitzaran preferentment de forma telemàtica a través de la pàgina web del procés participatiu (www.llagosta.cat/participa) en la qual caldrà registrar-se abans. 

A més, es podrà votar presencialment a l’OAC o a Can Pelegrí introduint en unes urnes una papereta que es distribuirà per tota la població en el tríptic informatiu sobre els pressupostos partipatius. També se celebrarà una jornada de votació presencial al carrer l’11 de juny de les 10 h a les 13.30 h. Només es podrà votar una vegada, o per internet o amb vot presencial. Els resultats es donaran a conèixer el 28 de juny.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 09:34