La Llagosta s'omple de disfresses amb el Carnaval

Diumenge, 3 de març de 2019 a les 00:00

Prop de 700 persones van participar dissabte a la rua i al ball del Carnestoltes, que va acabar a la pista poliesportiva del CEM El Turó. Kalala China, en comparses grans; Aloha Hawaii, en comparses petites; i Cuéntame un cuento, en individuals, han guanyat el Concurs de disfresses del Carnaval 2019 de la Llagosta. 

La plaça d’Antoni Baqué va ser el punt de trobada del carnaval llagostenc. Prop de dos quarts de sis de la tarda, la rua va començar a circular pels carrers de la Llagosta. Com ja és habitual, la cercavila va donar una volta al Passeig de l’onze de Setembre i després va enfilar direcció la rotonda de l’avinguda de Primer de Maig. Enguany es va escurçar el recorregut i van enfilar direcció el CEM El Turó mitjançant el carrer de l’Estació, carrer de Santa Rosalia i avinguda del Turó. Posteriorment, va tenir lloc el ball de Carnaval i el lliurament de premis.

Els tres primers classificats de les comparses grans van ser Kalala China, primer; El botellón, segon; i Vamos a contar mentiras, tercer. En comparses petites, Aloha Hawaii, primer; Fantasía Real, segon; i Flores en la Llagosta, tercer. En individuals, Cuéntame un cuento, primer; Gatito lindo, segon; i Los pequeños Mario i Luigi, tercer.

En total, s’han lliurat 20 premis -cinc en comparses grans, cinc en petites i deu en individuals- amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i empreses i l’aportació de l’Ajuntament de la Llagosta.

Darrera actualització: 03.03.2019 | 09:51