La Llagosta es concentra contra les agressions masclistes

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 00:00

La Llagosta s’ha sumat a les concentracions de rebuig contra les agressions masclistes que han convocat avui els moviments feministes i que han comptat també amb el suport de la Federació Catalana de Municipis de Catalunya. L’Ajuntament de la Llagosta ha fet una crida a participar en l’acte, que ha aplegat una setantena de persones, entre ells l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, la regidora d’Igualtat, Melania Beltran i altres regidors i regidores de l’Ajuntament de la Llagosta.

La concentració d'ahir va començar poc més tarde de les 18 h a la porta de l’Ajuntament, on es va llegir un manifest de condemna de la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l’octubre de 2016 i que ara s’està jutjant. La regidora d’Igualtat, Melania Beltran, va iniciar l’acte condemnant aquest fet i dient que l’Ajuntament volia donar veu als joves. Així, la lectura del manifest va anar a càrrec de la jove llagostenca Laia Jordà.

Al manifest l’Ajuntament ha volgut deixar constància de la seva solidaritat amb la víctima i amb totes les dones que pateixen violència masclista. Les violències masclistes són una xacra i un problema social d’extraordinària magnitud contra el qual els poders públics hem d’oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent, asseguren tant des de la Federació de Municipis de Catalunya com des de l’Ajuntament.

A l’acte s’ha assegurat que la població sortirà al carrer tantes vegades com sigui necessari per deixar constància de la nostra solidaritat amb totes les dones víctimes de la violència masclista en qualsevol de les seves infinites formes d’expressió. El manifest ha acabat amb la proclama A la Llagosta i al món, ens volem vives i lliures de masclismes!

Darrera actualització: 09.07.2019 | 08:20